lauantai 24. joulukuuta 2016

Raapale: Joulu se on epäkuolleillakin


Toivotan kaikille mitä parhainta joulua ja rauhallista loppuvuotta! Sen kunniaksi: raatoraapale.Joulu se on epäkuolleillakin

Pakkanen oli kuorruttanut Kuusamaniemen pitsihuvilan kimaltelevalla huurteella. Rikkinäisten ikkunoiden takaa kajastivat kattokruunun kynttilät, jotka saivat kuivuneen joulukuusen oksille ripustetut 1900-luvun alun kiiltopaperikoristeet välkehtimään.
”Hyvää joulua, rakkaani”, sanoi paronitar Charlotta Qvellstierna ojentaessaan aviomiehelleen timanttikalvosinnapit. John Torrington olisi punastunut ilosta, jos hänellä olisi ollut verta nahistuneen ihon alla.
”On minullakin sinulle jotain”, tuo jäätynyt nuorukainen sanoi ujosti. Hän otti Charlottaa luisesta kädestä ja paljasti purppuranvärisen kankaan alle kätketyn kylpyammeen huoneen nurkassa. Amme oli täynnä kimallepölyä.
”Voi kultaseni, kylpyjä minulla onkin ollut näin kuolleena ikävä”, Charlotta huokaisi. John riisui hänen punaisen satiinimekkonsa ja omat samettihousunsa. Niin muumiopari vietti koko jouluyön glitterikylvyssä sylikkäin kiehnäten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti